Maatwerk Trainingen

Primair Klassewerk ontwerpt en levert effectief op maat gemaakte ict trainingen voor iedereen. Educatieve maar ook kennisverbredend in alle lagen inzetbaar: kinderen en volwassenen voor het onderwijs. Primair KlasseWerk denkt pro-actief met u mee, zoekt pragmatische oplossingen en zet 21ste eeuwse vaardigheden competenties – alles met behoud van hoge kwaliteit. De combinatie van ervaring en een goed ontwikkeld empatisch vermogen, gekoppeld aan enthousiasme zorgt ervoor dat Primair KlasseWerk snel en effectief inzetbaar is. In samenwerking met derden en regionale scholen zoals  o.a. Mediawijzer.net, KennisnetMediacoachesCultuurSpoorBest, Gigakids en levert Primair KlasseWerk een diversiteit van trainingen. Of het nu gaat over optimaal presenteren met Prezi, een op maat gemaakte LinkedIn workshop, de sociale kant van social media,  de eerste website zelf gemaakt, het kan alle kanten uit.

Primair KlasseWerk is ook  in te zetten voor trainingadvies en -uitvoering.

Daarnaast ontwikkelt Primair KlasseWerk educatieve cursussen waar kinderen en volwassenen digitale instrumenten interactief kunnen gebruiken met gebruik van 21ste eeuwse vaardigheden en de
10 mediawijsheidcompetenties.

Deze trainingen zijn op maat in te zetten in workshops; gastlessen; train de trainer sessies

Voor meer informatie over deze bovenstaande producten. Of zoekt u contact voor een op maat gemaakte offerte? Klik dan op Contact pagina en stuur vandaag nog uw gegevens en vraag op naar Primair KlasseWerk.