Over ons

LinkedIn2015Primair KlasseWerk is een trainings- en coaching bedrijf in de regio Eindhoven. In 2012 is Primair KlasseWerk gestart met het ontwikkelen van een 21ste eeuwse trainingsmissie en timmert sindsdien aan de weg. In samenwerking met Bibliotheek Best, CultuurSpoor Best & Gigakids biedt Primair KlasseWerk trainingsadviezen, trainingen, clinics en workshops voor kinderen en volwassenen over en in digitale media gegoten.

Achter Primair KlasseWerk zit Dieuwertje Lemaire afgestudeerd Multimedia Psychologe aan de Universiteit van Utrecht. Als Multimedia Psychologe had ze een behoefte de mogelijkheden en kennisverrijking van ICT aan kinderen en volwassenen door te geven. Veel scholen hebben nog niet de mogelijkheden om dit toe te passen. Hierdoor missen kinderen nog zo veel en wordt er van bovenaf vaak alleen op de gevaren en veiligheid gewezen. Maar er is zo veel dat kinderen kunnen en mogen weten. Dieuwertje vergroot met haar enthousiasme en passie de algemene kennis omtrent de mogelijkheden van ict, internet en het gebruik ervan van u en of uw kinderen. Vernieuwde pakketten kunnen op maat worden aangeboden ook in scholen en instellingen voor alle leeftijden.

Klik op Contact en vul uw gegevens vandaag nog in.  Binnen 5 werkdagen wordt er contact met u genomen om de mogelijkheden te bekijken.