Programmercursussen zomer 2016

App of game programmeren kan JIJ nu al leren!

Droom jij er ook wel eens van om jouw eigen game te maken of een app te ontwikkelen? Kom dan naar één van deze te gekke programmeercursussen van Primair Klassewerk. Daar leer je spelenderwijs heel simpel iets te programmeren.  Wij zullen iedereen eens laten zien dat programmeren kinderspel is!

Cursus programmeren kan jij al leren (woensdag 14:30-16:00)
Deze cursusPOworkshops is al geschikt vanaf 6 à 7 jaar.
In 7 lessen van 1,5 uur leer je de beginselen van programmeren eerst zonder en daarna met een laptop. Het leuke is, dat je er thuis altijd mee verder kan! Er wordt namelijk gebruik gemaakt van online softwareprogramma’s waarin jij jouw vorderingen bijgehouden worden door middel van een eigen account.  Check it out! En neem je vrienden mee! Samen is leuker dan alleen!

Cursus App programmeren (zaterdag van 10:00-11:30)
Deze cursus is geschikt vanaf groep 7 à 8 en is zelfs voor brugklas een uitdaging.gamification-and-game-based-learning-yes-they-are-different
Heb jij een android mobiel en een laptop en zou jij het vet vinden om jouw eerste app te ontwikkelen? We gaan aan de slag met makkelijke software om de eerste apps te bouwen zonder kennis van programmeertalen.
In 7 lessen van elk 1,5 uur leert je projectmatig denken en creatief bezig te zijn te zijn in brainstorm-acties, een stap te maken in analytisch denken, ontwikkelschema’s maken en programmeren. Waarna jouw eerste bewegende app of game getest kan worden op jouw android mobiel. De software is in het Engels dus je leert meteen wat Engels erbij J. Wat houdt je nog tegen? App jouw vrienden meteen en geef je samen op en neem jouw mobiel mee.

Waar?
In de Wilhelminaschool (Kon. Emmalaan 25, Best)

Wanneer?
Leren Programmeren: woensdagmiddag 14:30-16:00  van 11 mei t/m 29 juni
App ontwikkelen: zaterdagochtend 10:00-11:30  van 21 mei t/m 2 juli

Kosten?
Geef je je vóór 1 mei op dan kost de cursus €89,- inclusief alle materiaalkosten excl leenlaptop. (leenlaptop kost €5,- per cursus). Inschrijvingen na 1 mei: met jouw eigen laptop €116,- per cursus. Bij het gebruik van een leenlaptop, kost een gehele cursus € 121,- .

Inschrijven en meer informatie?
Als je geen laptop tot je beschikking hebt, geef dit van te voren aan, dan kunnen we er één beschikbaar stellen tijdens de lessen. Wees er wel snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en laptops.

De inschrijving gaat op volgorde van aanmelden. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er op tijd bij! Schrijf je nu in via info@primairklassewerk.nl of via de contactpagina van deze website.

Voor meer informatie neem contact op met Dieuwertje Lemaire via 06-27080814, of mail naar info@primairklassewerk.nl